Over Webadvisor

Hulp nodig met jouw WordPress website?

"Al vanaf 25 euro direct geholpen"

Verdwaald in WordPress?

Ik los het graag voor je op.

Ben jij niet zo handig met WordPress en loop je tegen bepaalde problemen aan? Ben je bijvoorbeeld gehackt, ervaar je problemen met de snelheid van je WordPress website, de vindbaarheid of wil je nieuwe functies toevoegen?

Als ervaren WordPress expert sta ik voor je klaar om je te helpen bij jouw technische WordPress uitdagingen. 

Met “Hulp op afstand” kan ik je direct helpen. Je hoeft – als je dat niet wilt – zelfs geen inloggegevens aan mij te geven. 

Middel 35

WordPress hulp nodig?

Veelgestelde vragen

Wat kost het?

Mijn uurtarief is 65 euro per uur. De meeste problemen zijn vaak al opgelost binnen een half uur. Wil je vooraf een prijsindicatie? Neem dan gerust eerst contact met mij op.

Hoe werkt het?

Zodra ik je ga helpen, stuur ik je een linkje zodat ik mee kan kijken op je scherm. Op deze manier hoef je mij geen inloggegevens te sturen en kun je mijn werk zelf ook direct in actie zien.

Wat kan ik voor je betekenen?

Je kunt bij mij terecht wanneer je problemen ervaart met je WordPress omgeving. Denk aan bugs, hacks, virussen, snelheidsproblemen, enzovoort.

Wat als ik het niet op kan lossen?

Als ik het probleem niet voor je op kan lossen, dan stop ik na één uur met zoeken. Ik bereken dan alleen de kosten voor het eerste half uur aan je door.

Maak je keuze

Waarmee kan ik je helpen?

WordPress
fout oplossen

Middel 8
Zie je een foutmelding als je jouw website bezoekt? Laat mij je helpen dit op te lossen.
WordPress gehackt? Geen paniek! Met mijn ervaring is je WordPress snel weer virusvrij.
Jannet van Dijk
Auteur: Jannet van Dijk
Van je hobby je job maken, dat is toch een droom voor iedereen? Daarom ben ik met Webadvisor gestart. Mensen adviseren is mijn hobby. Ik help graag de mensen vooruit met mijn ervaring. En je hoeft er zelfs niet voor te betalen. Kom meer te weten over mij.