De 2 beste CRM systemen op maat van jouw eenmanszaak

“Makkelijk de relaties met je klanten en prospects beheren”

“Met meer dan 100 CRM systemen op de markt is het moeilijk een keuze te maken. Na de 15 meest populaire te gaan testen en/of vergelijken, zijn er 2 die er voor mij uitspringen. Deze zijn perfect voor de Belgische of Nederlandse ondernemer.

Mijn keuze voor beste CRM pakket voor een eenmanszaak? Teamleader.
Liever wat goedkoper? Dan is Silvasoft een goed alternatief.” — Mike Van Hemelrijck

Uit de vergelijking

De beste CRM systemen

De beste keuze
Vanaf
€50/maand
Functionaliteiten:
4.5/5
Gebruiksvriendelijkheid:
4.5/5
Prijs:
3.5/5

Technologie van bij ons

1. Teamleader Focus

Als één van de snelst groeiende bedrijven in België is Teamleader het meest populaire CRM voor kleine kmo’s. De gecombineerde tool voor klantenopvolging, projectmanagement en facturatie is meestal de eerste keuze voor bedrijven met 1 tot 20 werknemers. Niet de goedkoopste maar echt wel de beste keuze voor een CRM pakket.

Kent je bedrijf in de toekomst een sterke groei? Dan is er Teamleader Orbit, gericht op bedrijven met meer dan 20 werknemers.

De beste prijs
Vanaf
€3,95/maand
Functionaliteiten:
4/5
Gebruiksvriendelijkheid:
3.5/5
Prijs:
5/5

Veel kwaliteit voor weinig geld

2. Silvasoft CRM

Silvasoft heeft dan wel geen state-of-the-art ontwerp, de functionaliteiten die zij voorzien zijn compleet. Voorraadbeheer, projectmanagement, boekhouden, tijdregistratie, … you name it, Silvasoft heeft er een module voor.

Elke module komt met een maandelijkse meerprijs. Maar dat is ook een voordeel. Je betaalt enkel wat je nodig hebt. Niet meer en niet minder.

Uitgebreid getest en overtuigd? Silvasoft voorziet een gratis overstapservice.

3 tips voor…

een goed CRM pakket

Altijd raadpleegbaar

Ook wanneer je op de baan bent, heb je toegang nodig tot je klantengegevens. Een goed CRM systeem raadpleeg je op je computer en smartphone.

Op jouw maat

Jouw CRM heeft precies de functies die je écht nodig hebt. Daarnaast kan het aangepast worden specifiek voor jouw bedrijf en sector.

Flexibele koppeling

Dankzij een koppeling tussen o.a. jouw website en boekhoudsysteem, zorgt je CRM voor heel wat tijdswinst en efficiëntie.

Eenvoudiger je klanten beheren

Eén centraal klantenbestand

CRM staat voor Customer Relationship Management. In mensentaal: een programma om de relaties met je potentiële en bestaande klanten te beheren. Al je contacten zitten opgeslagen in een centraal klantenbestand. Vanuit het CRM pakket doe je eenvoudig aan opvolging voor sales, registreer je klantgegevens en kun je zelfs facturen uitsturen.

Middel 39
Middel 40

Resultaat

Tijdwinst voor je zaak

Slimme kmo’s gebruiken CRM-software om hun winstgevendheid te verhogen, kosten te verlagen en klanten beter aan zich te binden. Een online CRM is vooral handig voor ondernemers met veel verschillende klanten. Zo behouden ze makkelijk het overzicht en kunnen ze al hun data vanop één plek beheren

Denk vooruit

Link je CRM pakket met je website

Een goed systeem koppel je eenvoudig aan het achterliggende CMS van je website. Zo spaar je kostbare tijd uit. Zo komen bezoekers die een contactformulier invullen op je website bijvoorbeeld meteen in je CRM terecht met de juiste gegevens. Dat scheelt heel wat voor je verdere opvolging.

Middel 41
Jannet van Dijk
Auteur: Jannet van Dijk
Van je hobby je job maken, dat is toch een droom voor iedereen? Daarom ben ik met Webadvisor gestart. Mensen adviseren is mijn hobby. Ik help graag de mensen vooruit met mijn ervaring. En je hoeft er zelfs niet voor te betalen. Kom meer te weten over mij.