BRENG JOUW WEBSITE ONDER DE AANDACHT

Adverteren op webadvisor?

6700+ bezoekers

Webadvisor heeft maandelijks gemiddeld 6.700 bezoekers per maand. Samen bekijken zij ongeveer 8100 pagina’s en besteed een bezoeker gemiddeld maar liefst 20 minuten en 42 seconden op onze website. 

Hoge DA metrics

Webadvisor.be heeft hoge DA metrics. Dat betekent dat we een sterke reputatie hebben en betere kansen op een hoge ranking. Een backlink vanuit webadvisor.be is voor zoekmachines dus erg waardevol. Hiermee  verbeter je dus je eigen linkprofiel.

Persoonlijk advies

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Of zie je andere mogelijkheden om te adverteren dan die hieronder? Neem gerust contact met ons op voor persoonlijk advies. Samen met jou gaan we voor een maximaal rendement. 

adverteren met banner in sidebar
Meer bezoekers en seo

Banner advertentie (sidebar)

Laat jouw website opvallen met behulp van jouw eigen persoonlijke banner. Deze banner wordt geplaatst op alle blogpagina’s, aan de linkerkant van het scherm.   

De afmeting van de banner is 240x240px en wordt weergegeven op alle blogpagina’s. Op deze manier val je niet alleen meer op, maar profiteer je ook van een hoog aantal hoogwaardige do-follow backlinks naar jouw website.

De kosten voor een banner ad in de sidebar zijn 45 euro per maand excl. btw.

Meer bezoekers en seo

Banner advertentie (footer)

Laat jouw website opvallen met behulp van jouw eigen persoonlijke banner.

De afmeting van de banner is 240x240px en wordt weergegeven op alle pagina’s van webadvisor.be, onderin de footer. Op deze manier val je niet alleen meer op, maar profiteer je ook van een hoog aantal hoogwaardige do-follow backlinks naar jouw website.

De kosten voor een banner ad in de sidebar zijn 65 euro per maand excl. btw.

footer-advertentie
gastblog-schrijven
Meer bezoekers en seo

Gastblog schrijven

Door het schrijven van een gastblog krijg je tot maximaal 2 sterke do-follow backlinks vanuit onze website naar de jouwe. Het toevoegen van een gastblog is dus niet alleen goed voor het krijgen van meer bezoekers, het is ook nog eens goed voor de SEO

Onze gastblogs zijn permanent, wat betekent dat deze altijd online blijven. 

De kosten voor het plaatsen van een gastblog zijn eenmalig 99 euro excl. btw. Hierbij stellen we hoge eisen aan de kwaliteit en relevantie van het artikel en een minimale lengte van 750 woorden. Optioneel kunnen wij het artikel ook voor je schrijven tegen een vergoeding van eenmalig 75 euro excl. btw voor een artikel van 750 woorden.

Meer bezoekers en seo

Reviews

Door het laten schrijven van een review krijg je tot maximaal 2 sterke do-follow backlinks vanuit onze website naar de jouwe. Het toevoegen van een review is dus niet alleen goed voor het krijgen van meer bezoekers, het is ook nog eens goed voor de SEO

Onze reviews zijn permanent, wat betekent dat deze altijd online blijven. 

De kosten voor het plaatsen van een review zijn eenmalig 99 euro excl. btw. Hierbij stellen we hoge eisen aan de kwaliteit en relevantie van het artikel en een minimale lengte van 750 woorden. Optioneel kunnen wij het artikel ook voor je schrijven tegen een vergoeding van eenmalig 75 euro excl. btw voor een artikel van 750 woorden.

laat een review schrijven