Inhoudstafel

Waarom Office 365 gebruiken als ondernemer?

Diverse en snel veranderende zakelijke eisen stellen voortdurend groeiende bedrijven voor nieuwe uitdagingen. Daarom hebben ze behoefte aan IT-oplossingen die net zo flexibel werken als zij.

Office 365 biedt hiervoor precies de juiste hulpmiddelen. Het biedt al wat nodig is om teamwerk te bevorderen. Ook de communicatie met klanten en zakenpartners verloopt eenvoudiger. En dat voor bedrijven van elke omvang.

Vertrouw ook op moderne cloudoplossingen van Microsoft voor de opslag van al je gegevens. In dit artikel lees je de voordelen van het gebruik van Office.

Efficiënter werken dan de concurrentie

Office 365 is de productiviteits- en communicatieoplossing die je rentabiliteit verhoogt en je concurrentiepositie verbetert. Met een praktisch abonnement groeit het mee met je bedrijf en behoudt het zo je liquiditeit. Je betaalt alleen voor de IT die je daadwerkelijk gebruikt. Je rust nieuwe medewerkers eenvoudigweg snel uit met je IT.

Naast Windows- en Mac OS-apparaten kun je ook iOS-, Android- en Windows-telefoontoestellen gebruiken. Jij en je medewerkers hebben dus altijd het mobiele kantoor bij: op alle bedrijfslocaties, bij de klant, onderweg of in het thuiskantoor.

Je kunt e-mails lezen, deelnemen aan vergaderingen of samen documenten bewerken. Automatische updates voor de laatste versie van alle Microsoft Office programma’s houden je software up-to-date, je hoeft niet handmatig te controleren op software updates.

Software die zich aanpast aan je wensen

Je kunt jezelf een aparte server en de bijbehorende tijdrovende administratie van je softwareprogramma’s en diensten besparen. Met Office 365 biedt Microsoft je een eenvoudige, kosteneffectieve en tijdbesparende oplossing. Je kunt zelf werkstations inrichten en nieuwe gebruikers toevoegen zonder uitgebreide ICT-kennis. Wanneer gewenst kunnen je bestaande servers en gebruikers toegevoegd worden en beheerd via een gemeenschappelijke directory. De al bewaarde gegevens kunnen verplaatst worden naar de cloud.

De voordelen van de nieuwste versie

Altijd de nieuwste Officeversie

Met je Office abonnement ontvang je automatisch de laatste versie van Word, Excel, Outlook …

Office 365 is beschikbaar als hybride of als pure cloudoplossing

Office 365 geeft uje de keuze. Werk zoals je wilt: in de cloud of in combinatie met je eigen servers.

Overal toegang tot je gegevens

Met Skype for Business kun je onderweg vergaderen of videoconferenties houden: in chat en met maximaal 250 deelnemers in HD. Terwijl je dat doet, kun je tegelijkertijd aan je presentatie werken. Met tools als het sociale netwerk van de onderneming of Office -groepen en de centrale opslaglocatie voor documenten, OneDrive heb je een snelle, interactieve teamcommunicatie, zowel intern als extern.

Het is snel en eenvoudig te installeren

De spftware kan eenvoudig worden geïnstalleerd en gebruikt. Gebruikersaccounts kunnen in enkele seconden worden ingesteld en alle functies zijn eenvoudig te beheren zonder speciale IT-kennis.

Het biedt je beschikbaarheid en veiligheid

Office biedt je 99,9 procent beschikbaarheid per serviceniveau. Bij nood kunnen al je gegevens hersteld worden via meerdere gegevensback-ups. Je bent beschermd tegen malware en je krijgt gegevensbescherming die is getest volgens de Europese normen ISO/IEC 27018 en voldoet aan de standaard contractclausules van de EU.

Het geeft je altijd technische ondersteuning

Voor vragen, instructies en uitgebreide assistentie na aankoop is Microsoft Web- en telefonische ondersteuning 24 uur per dag beschikbaar.

Het kan worden gebruikt op een groot aantal apparaten

Office Mobile apps zijn ook aangepast voor iOS en Android. Je kunt Word, Excel en PowerPoint documenten openen, lezen en bewerken op je iPad, Android tablet, iPhone of Android smartphone.

Zorg voor een goede internetverbinding

Een slechte internetverbinding kan het werken belemmeren. Als je locatie-onafhankelijk wilt werken is een goede internetverbinding nodig. Als je niet beschikt over een goed netwerk op een locatie, zul je de Office 365-webtoepassingen niet kunnen gebruiken. OneDrive daarentegen heeft het grote voordeel dat het ook betrouwbare offline gegevensbewerking en automatische synchronisatie mogelijk maakt zodra je weer een goede internetverbinding

En waarom Office 365 gebruiken in jouw bedrijf?

Microsoft Office programma’s zijn een van de meest gebruikte kantoorsoftware ter wereld. Helaas zijn de meeste gebruikers maar oppervlakkig vertrouwd met de programma’s. Hierdoor wordt veel tijd onnodig verspild, terwijl tegelijkertijd veel nuttige functies ongebruikt blijven en in onbruik raken. Er zijn functies die kostbare tijd besparen. Ze kunnen tot meer professionelere resultaten leiden! Daarom is het nuttig dat jij en je medewerkers starten met een basiscursus die de essentie van de Microsoft-toepassingen samenvat.

Delen
Tweeten
Delen
Jannet van Dijk
Auteur: Jannet van Dijk
Van je hobby je job maken, dat is toch een droom voor iedereen? Daarom ben ik met Webadvisor gestart. Mensen adviseren is mijn hobby. Ik help graag de mensen vooruit met mijn ervaring. En je hoeft er zelfs niet voor te betalen.