Hoe werken we voor jou?

Gratis begeleiding tot bij jouw ideale website

stappenplan

Onze werkwijze voor jouw zaak

1. Persoonlijk gesprek

We leren je onderneming kennen in een persoonlijk gesprek. We graven dieper naar je digitale strategie en bekijken je verwachtingen.

2. Advies en strategie

We geven je advies over de must-haves voor de website van jouw bedrijf. We bekijken de mogelijkheden binnen jouw budget en wensen.

3. Gedetailleerd dossier

Onze adviseur maakt een gedetailleerd dossier op en neemt contact op met de meest relevante webbouwers om met hen een scherpe offerte te onderhandelen.

4. Vrijblijvende voorstellen

Je krijgt een selectie voorstellen in je mailbox, van webbouwers die bij jou passen. Helemaal vrijblijvend, en gratis voor jou.

5. Match of geen match?

Voel je de klik tussen je bedrijf en de voorgestelde webbouwer? Perfect! Of toch niet helemaal de juiste match? Dan zoeken we verder voor jou en bezorgen we je een nieuw voorstel.

6. Opvolging

Na afloop bellen we je op om te kijken hoe het webproject voor jou is verlopen. Zo leren we voortdurend bij over de kwaliteit van de matches en kunnen we anderen nog beter helpen.

Middel 11

Kosteloze online begeleiding

Waarom is dit gratis voor jou?

We rekenen jou geen vergoeding aan voor ons werk. Als je beslist om met een webbureau in zee te gaan, krijgen we van hen een kleine commissie. Die is overal vrijwel hetzelfde. Je kunt van ons dus een eerlijke, onafhankelijke zoektocht verwachten die precies aansluit bij wat jij nodig hebt voor je zaak.

“Webadvisor gaf ons eerlijk advies over wat we écht nodig hadden. Een basiswebsite bleek voor ons te volstaan, en het klikte direct met het voorgestelde webbureau.”
Ramen & Deuren
Bornem

F.A.Q.

Veelgestelde vragen

Gratis bestaat toch niet?

There is no such thing as a free lunch, maar voor jou als ondernemer kost het niets. Lees meer over ons verdienmodel.

Kom ik in aanmerking?

Bij Webadvisor helpen we voornamelijk zelfstandigen, starters en kmo’s met hun eerste digitale stappen en verdere online uitbouw.

Hoe werkt het?

We luisteren naar je noden, geven strategisch advies en matchen je met websitebouwers die bij je passen. Je leest er alles over op onze werkwijze.

Hebben jullie ook een kantoor?

Momenteel houden wij het bij advies via telefoon, e-mail of Facebook chat. Zit je toch liever met een van onze adviseurs samen? Laat het ons weten via e-mail dan bekijken we de mogelijkheden.

We zoeken voor jou de websitebouwer die bij je past

...onafhankelijk en volledig gratis!

Webadviseur Mike Van Hemelrijck