Mike Van Hemelrijck leunend

CRM

“Makkelijk de relaties met je klanten en prospects beheren”

Eenvoudiger je klanten beheren

Eén centraal klantenbestand

CRM staat voor Customer Relationship Management. In mensentaal: een programma om de relaties met je potentiële en bestaande klanten te beheren. Al je contacten zitten opgeslagen in een centraal klantenbestand. Vanuit het CRM doe je eenvoudig aan opvolging voor sales, registreer je klantgegevens en kun je zelfs facturen uitsturen.

Middel 39
Middel 40

Resultaat

Tijdwinst voor je zaak

Slimme kmo’s gebruiken CRM-software om hun winstgevendheid te verhogen, kosten te verlagen en klanten beter aan zich te binden. Een online CRM is vooral handig voor ondernemers met veel verschillende klanten. Zo behouden ze makkelijk het overzicht en kunnen ze al hun data vanop één plek beheren

Denk vooruit

Link met je website

Een goed systeem koppel je eenvoudig aan het achterliggende CMS van je website. Zo spaar je kostbare tijd uit. Zo komen bezoekers die een contactformulier invullen op je website bijvoorbeeld meteen in je CRM terecht met de juiste gegevens. Dat scheelt heel wat voor je verdere opvolging.

Middel 41

3 tips voor…

een goed CRM-systeem

Altijd raadpleegbaar

Ook wanneer je op de baan bent, heb je toegang nodig tot je klantengegevens. Een goed systeem raadpleeg je op je computer en smartphone.

Op jouw maat

Jouw CRM heeft precies de functies die je écht nodig hebt. Daarnaast kan het aangepast worden specifiek voor jouw bedrijf en sector.

Flexibele koppeling

Dankzij een koppeling tussen o.a. jouw website en boekhoudsysteem, zorg je voor heel wat tijdswinst en efficiëntie.

Onze voorkeur: Technologie van bij ons

Het populairste CRM voor kmo’s: Teamleader

Als één van de snelst groeiende bedrijven in België is Teamleader het meest populaire CRM voor kleine kmo’s. De gecombineerde tool voor klantenopvolging, projectmanagement en facturatie is meestal de eerste keuze voor bedrijven met een klantenbestand tot enkele duizenden klanten.

Webadviseur Mike Van Hemelrijck
Auteur: Mike Van Hemelrijck
Van je hobby je job maken, dat is toch een droom voor iedereen? Daarom ben ik met Webadvisor gestart. Mensen adviseren is mijn hobby. Ik help graag de mensen vooruit met mijn ervaring. En je hoeft er zelfs niet voor te betalen. Kom meer te weten over mij.